Canotaj

Medalie de aur la canotaj pentru echipajul de dublu rame feminin. De la 1448 barca de 81 a României Magdalena Rusu Iuliana Buhuș Ancuța Bodnar Denisa Tîlvescu Mădălina.


Pin By Vivian Antillon On Photos Boat Lake Photos Of The Week

Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan - medalia de aur la dublu rame masculin.

. Sportiva din Botoșani a câștigat spectaculos proba după ce a început cursa mai lent. Ionela Cozmiuc a adus a 7-a medalie a delegației României la Europenele de Canotaj la proba de simplu feminin categoria ușoară. În urma acestui rezultat bilanțul României.

România a obținut încă o medalie de aur la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. Sportiva Ionela Cozmiuc a obținut medalia la proba de simplu feminin. Canotoarea Ionela Cozmiuc s-a impus duminică în cursa de simplu feminin categoria ușoară.

Cozmiuc a fost cronometrată cu timpul de 08 min 04 sec 41100 fiind urmată de grecoaica Zoi Fitsiou 080921 şi de olandeza Martine Veldhuis 081020. Suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş campioane olimpice la Tokyo au câştigat medaliile de aur sâmbătă la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen în proba de dublu vâsle feminin. Ancuța Bodnar și Simona Radiș campioanele olimpice de la Tokyo au luat medalia de aur la dublu vâsle.

Rezultatele extraordinare obținute de echipajele României sâmbătă la CE Canotaj Munchen. Sâmbătă 13 August 2022 - Ultima ora. Ancuța Bodnar și Simona Radiș campioanele olimpice de la Tokyo au luat medalia de aur la dublu vâsle feminin.

România a obținut deja două medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. În plus România avea și reprezentate în Finala B la 4 vâsle feminin. Echipa de canotaj a României a cucerit 6 medalii în 7 finale la Campionatele Europene din Germania realizând o performanță istorică.

România a cucerit duminică patru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19 de la Varese Italia una de aur una de argint şi două de bronz. Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu au câştigat finala cu timpul de 07 min 34 sec 41100 fiind urmate de Marea Britanie 073620 şi Olanda 073949. România încă o medalie de aur la Campionatul European de Canotaj de la Munchen - FacebookFederatia Romana De Canotaj.

Trei medalii de aur - la probele de dublu rame feminin și masculin și dublu vâsle feminin și alte trei de bronz - la patru rame feminin și masculin și patru vâsle masculin. Sportiva Ionela Cozmiuc a obținut medalia la proba de simplu feminin. Echipajele de dublu rame feminin si masculin si de dublu vasle fete au castigat medalii de aur.

România a obținut încă o medalie de aur la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. De Redactia Observator la 14082022 1314. Performanță istorică pentru lotul român de canotaj.

Atunci nu ne-am gândit la canotaj. După performanța reușită la feminin echipajul de dubu rame masculin a repetat performanța la aceeași probă. A-FINAL Lightweight Womens Single Sculls LW1x Ionela Cozmiuc.

Sportivii au câștigat trei medalii de aur și trei de bronz. A patra medalie de aur la canotaj. Programul de azi al românilor la Campionatele Europene de Canotaj.

Bilanț de excepție al sportivilor români prezenți la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen incluse în Campionatele Europene Multisport. Atletism volei pe plajă kaiac-canoe sprint ciclism velodrom şosea şi mountain bike gimnastică artistică canotaj escaladă tenis de masă şi triatlon. By then we werent thinking about rowing.

Sportivii au câștigat trei medalii de aur și trei de bronz. E vorba de aurul Ionelei Cozmiuc la simplu feminin categorie ușoară care a terminat cursa de 2000 de metri în 80441 fiind urmată pe podium de grecoaica Fitsiou și de olandeza Veldhuis venite mult după româncă la 5 respectiv șase secunde distanță. Plecate de pe culoarul al patrulea cele două au impresionat pe final.

În competiția din Germania prima mare performanță a fost obținută de Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu care au obținut medalia de aur la proba de dublu rame feminin. De Tiberiu Cocora. Sportiva Ionela Cozmiuc a obținut priul loc la proba de simplu feminin.

Canotajul face parte dintre cele nouă discipline olimpice din programul Campionatelor Europene Multisport găzduite de Bavaria în intervalul 11-21 august. Aurul a fost câştigat de echipajul de patru vâsle feminin compus din Andreea Todorică Iulia Valentina Nedelcu Delia Mirabela Gradinaciuc şi Ana-Maria Matran. FRCanotaj este uniunea structurilor sportive de canotaj din toata tara si una dintre cele mai vechi federatii sportive nationale constituita la Arad in anul 1925 si afiliata la Federatia Internationala de Canotaj in anul 1927.

Translation of canotaj in English. Acest rezultat vine sa completeze performantele realizate sambata de delegatia. La simplu vâsle feminin categorie uşoară.

Am venit direct de la canotaj. Aceasta a fost a şaptea medalie a delegaţiei României la Europenele de la Munchen patru de aur şi trei de. Bodnar şi Radiş s-au impus detaşat cu timpul de 07 min 14 sec 85100 fiind urmate de Olanda 072184 şi Italia 072304.

Ea le-a depășit pe sportivele din Grecia și Olanda. Canotoarea Ionela Cozmiuc s-a impus duminică în cursa de simplu feminin categoria ușoară. FRCanotaj este o structura sportiva de interes nationalconstituită prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si a municipiului Bucuresti cu sectii de.

Performanțe extraordinare pentru echipajele României de la catotaj la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen. Este o zi mare pentru sportul de la noi. Denisa Tîlvescu şi Ioana Vrânceanu - medalia de aur în proba de dublu rame.

Canotoarea Ionela Cozmiuc s-a impus duminică în cursa de simplu feminin categoria ușoară. 14 august 2022 1250 AT Sport 7. Suceveanca Ionela Cozmiuc a cucerit duminica la pranz cea de-a patra medalie de aur pentru delegatia Romaniei Campionatele Europene de canotaj de la Munchen dupa ce a castigat clar proba de simplu vasle categoria usoara.

România a obținut încă o medalie de aur la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. Cinci echipaje româneşti au reuşit joi să obţină calificarea direct în finalele pentru medalii la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Românii vor avea emoții azi la Europenele canotaj de la Munchen când echipajele tricolore vor lupta pentru medalii.

Trei medalii de bronz au venit de la echipajele de patru rame fete si baieti si patru vasle masculin. Ea le-a depășit pe sportivele din Grecia și Olanda. În proba de dublu rame feminin Denisa Tîlvescu şi Ioana Vrînceanu au câştigat seria a doua 074657.

Romania a castigat trei medalii de aur la canotaj si trei de bronz la Campionatele Europene de la Munchen. România a obținut duminică încă o medalie de aur la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. La Campionatele Europene din Germania echipa României a cucerit 6 medalii în 7 finale.

România va avea 7 echipe care o vor reprezenta azi în finalele pentru medalii. Sportiva Ionela Cozmiuc foto a obținut medalia la proba de simplu feminin. În urma acestui rezultat.

Mădălina Bereş Iuliana Buhuş Magdalena Rusu şi Amalia Bereş - medalia de bronz la patru. Sportivii români vor veni acasă cu trei medalii de aur și trei medalii. A patra medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de canotaj.

Rusia a început să livreze. Competiția continuă și astăzi cu alte trei. La fel de bine s-a.


Piha New Zealand Open Women Surf Boat Crew At Day Of Giants Row Boat Rowing Big Wave Surfing


Pin On Rowing


Rowing Makes Me Happy Rowing Swimwear Bikinis


Pin Von Outdoors Global Network Auf Kayak Paddeln


Atelier Trebo


Adidas Sickline Whitewater Kayaking Canoe And Kayak Kayaking


Jocurile Olimpice Londra 2012 La Canotaj Romania A Ratat Podiumul Georgeta Andrunache Si Viorica Susanu Locul 5 In Proba De Dublu Rame Opiniatimisoarei Ro


Whitewater Rapid Classification System River Difficulty Classification


Set Of Kayak And Canoe Design Elements Vector On Vectorstock Kayaking Canoe Badge Design


First Canoe Trip


Bayou Skiff Wooden Boat Plans Wooden Boat Plans Boat Plans Boat


Benjamin Schulte Of Guam Looks On During The Men S Marathon 10km Swim Olympics Kayaking Canoe


Schiller X1 Water Bike 6495 Water Bike Boat Kayak Fishing


Waterproof Boxes For My Sooty Tern


Lovely Modern Merlin Rocket Wooden Boat Building Boat Design Sailing


Indigo Stand Up Paddleboards Gran Sport Standup Paddle Surfboard Canoe And Kayak


Pin Page


Scout Kayak Sail By Wind Paddle Nauticexpo


Update Romanii Au Pus La Respect Europa Medalii De Aur Si Argint La Campionatele Europene De Canotaj

Comments

Popular posts from this blog

house for sale in ethiopia adama

gambar mewarna hitam putih menara kuala lumpur